De leukste lessen van de hoogste kwaliteit

 • Over

  Emmjoy staat onder leiding van Emmy de Boer. Emmy is een zeer ervaren docente die personal trainingen geeft aan vrouwen die willen afvallen, conditie willen verbeteren of spiermassa willen opbouwen.

  Eigen ervaring

  Tijdens de zwangerschap van mijn zoontje kwam ik ruim 30 kilo aan. Mijn lichaam kon de grote omschakeling van iedere dag dansen op de dansopleiding naar het weinige bewegen tijdens de zwangerschap niet goed aan. Na de geboorte bleef ik lang kampen met overgewicht. Ik zal totaal niet lekker in mijn vel en ondanks dat ik weer begon met lesgeven bleef ik boven mijn streefgewicht.

  Twee jaar geleden was ik het zat. Samen met mijn personal trainer begon een nieuwe fase in mijn leven. Ik heb zelf ervaren wat persoonlijke begeleiding met je doet. Behalve dat je er beter uit gaat zien, ga je je ook mentaal beter voelen. Binnen 8 maanden was ik 20 kilo kwijt en mijn zwangerschapsbuikje was na al die jaren eindelijk weg. Dit heeft mij gemotiveerd om zelf ook een opleiding tot personal trainer te volgen en om mijn kennis en motivatie over te brengen op andere vrouwen.

  Visie

  In een tijd waarin een gezonde levensstijl een steeds grotere factor speelt in de maatschappij, wil ik vrouwen net even dat steuntje in de rug bieden. Vaak weet je niet waar je moet beginnen, sluit je een abonnement af bij een sportschool en vervolgens ga je steeds minder vaak heen.

  Motivatie speelt dan een grote rol en met personal training heb ik alle tijd en aandacht voor jou persoonlijk. Doordat je maximale prestaties levert zul je ook maximale resultaten behalen. Door ook personal training aan huis aan te bieden maak ik de stap naar een gezondere levensstijl nog kleiner. Op een tijdstip dat jou uitkomt kom ik bij je langs voor een training.

 • Emmy de Boer avatar

  Emmy de Boer

  Oprichter & Docent
  • Emmy de Boer heeft van jongs af aan een passie voor dans en wil deze passie al op jonge leeftijd met anderen delen. Ze weet dan al dat ze dansdocente wil worden. Wanneer ze jaren later aan het werk gaat op een sportschool ziet ze dat de combinatie dans en sport perfect werkt voor haar.

  • Scholing

   Emmy is afgestudeerd aan het CIOS (Dans) in Haarlem als uitvoerend danseres / dansdocent. Tijdens deze opleiding leert Emmy onder meer klassiek ballet, moderne dans (Cunningham), jazz dance, flamenco en werelddans.

   Sinds 2014 volgt Emmy de NASM personal trainer opleiding.

  • Ervaring

   Sinds de eerste kinderles die Emmy op zeventienjarige leeftijd gaf, is ze niet meer gestopt met lesgeven. In de afgelopen jaren heeft ze zich ontwikkeld als docent bij verschillende sport- en dansscholen. Emmy heeft veel ervaring met lesgeven, zowel aan kinderen als aan volwassenen.